Gereserveerde Vogel Laten Bezorgen?

Home | Reacties | Aanbod | Contact

 

Dat Kan!

 

Het bezorgen van een jonge papegaai of parkiet is iets waar zeer zorgvuldig mee omgegaan moet worden. Hoe zou u zelf een baby vogel vervoeren die voor het eerst in de auto gaat, voor het eerst buiten zijn vertrouwde omgeving komt en voor het eerst in zijn leven kennis maakt met u?

Het is prima te doen de vogel zelf bij ons op te halen, wanneer hij in een gesloten transport bak wordt geplaatst. De bedoeling is dat de vogel zo min mogelijk stress ervaart tijdens het transport. Een kooi van waaruit hij alles kan zien is dan ook absoluut ongeschikt. Kwekers zijn uiteraard bekend met de lopers of TT kooitjes. Mits verantwoord afgedekt zijn deze ook geschikt om uw vogel mee op te halen.

Wilt u uw vogel laten bezorgen dan kan dat ook.

Houd u er met name tijdens de maanden maart, april mei en juni rekening mee dat we zeer weinig tijd vrij kunnen maken voor het bezorgen en het dus even kan duren voordat een bezorg afspraak kan worden gemaakt.

Gezien de delicate aard van het transporteren van een papegaai of parkiet die net klaar is voor de eerste verhuizing hebben wij besloten dit uitsluitend en volledig in eigen beheer te doen. Uit besteden aan willekeurig welk bedrijf achten wij geen optie. Omdat wij zelf geen bedrijf zijn en alles dus priv?moeten bekostigen, maar de kosten toch tot een minimum voor u willen beperken, hebben we de hieronder vermelde kosten berekening opgesteld.

Door bezorgen zelf te doen beperken we de risico's tot een minimum mede door onze ervaring van ruim 15 jaar hiermee.

We zijn echter wel gebonden aan een drukke agenda, waardoor het meestal even duurt voordat we gelegenheid vinden een afspraak met u te maken om de vogel te bezorgen.


Starttarief

Naast de benzine kosten naar uw adres en retour berekenen we een vast starttarief van slechts €27,50 in heel Nederland en €37,50 in heel België Uitsluitend in Rotterdam, Capelle a/d IJssel, Krimpen a/d IJssel, Nieuwerkerk a/d IJssel en Zevenhuizen (ZH) komen er GEEN benzinekosten bij.

Voor ALLE overige plaatsen in Nederland en België geldt het betreffende starttarief.

Met gebruikmaking van uw postcode kunt u binnen een paar tellen zien wat het bezorgen op uw adres precies gaat kosten. Uitsluitend voor bovengenoemde plaatsen geld alleen het starttarief zonder benzine kosten. Bij ALLE overige plaatsen telt u dus de benzinekosten bij het starttarief op.

U vind de benzinekosten op www.routenet.nl door zowel uw eigen als onze POSTCODE in de voeren.

Bereken hier zelf gemakkelijk de bezorgkosten
naar uw adres met de volgende stappen:

1. ga naar www.routenet.nl

2. type onze postcode in bij 'Naar:' 3066 NS

3. type uw eigen postcode in bij 'Van:'

4. Klik op 'Plan Route'

5. lees de brandstofkosten voor benzine keer 2 ( heen en weer)
    en tel daar het betreffende starttarief bij op

 
 

STARTTARIEF + BENZINEKOSTEN = TOTALE BEZORGKOSTEN ALL IN*

 
 

Starttarief heel Nederland: €27,50

Starttarief heel België €37,50

 

*Bij de volgende plaatsen worden naast het starttarief
dus geen verdere kosten in rekening gebracht:
  • Rotterdam
  • Berkel en Rhodenrijs
  • Capelle a/d IJssel
  • Krimpen a/d IJssel
  • Krimpen a/d Lek
  • Lekkerkerk
  • Nieuwerkerk a/d IJssel
  • Zevenhuizen (ZH)

 

 
 
 

 

 

<