HOME | REACTIES | AANBOD

 

Zelf Timmeren en Zagen? Bespaar honderden euro's!

 

Of het nu gaat om een steigerhouten bank, tafel, zithoek, voliere, kippenhok, konijnenhok, terrasoverkapping, plantenbak of zandbak voor de kinderen het is erg handig om even een duidelijke bouwtekening bij de hand te hebben.

Wil je een schuurtje bouwen voor de vogels of misschien wel een terrasoverkapping om de tuinvoliere onder te plaatsen? Dit is de goedkoopste oplossing en absoluut niet van mindere kwaliteit dan wanneer je alles laat bouwen en plaatsen.

Natuurlijk hebben we in de ruim 17 jaar dat we met vogels bezig zijn heel veel zelf gedaan. Bouwtekeningen lijken soms overbodig, maar als je even de moeite neemt om te kijken hoe iemand anders gedaan heeft wat jij wilt gaan doen, bespaart je dan niet alleen veel moeite, maar zal dit zeker het eindresultaat ten goede komen. et een bouwtekening die voor de grootste leek nog leesbaar en begrijpelijk is, maak je zelf eigenlijk de beste voliere, overkapping, hokken voor allerlei dieren en nog heel veel meer.

Fred's Bouwtekeningen is al jaren het best verkochte pakket waarmee je een vrijwel oneindig aantal bouwtekeningen kunt downloaden en uitprinten van de meest uiteenlopende bouwwerken. Van terrasoverkapping via voliere, konijnenhok naar steigerhouten tuin meubelen en complete moderne inrichting voor je eigen huis.

Het enorm uitgebreide pakket van Fred Schouten heeft ons al meerdere malen veel tijd en moeite bespaard door even een goed voorbeeld te kunnen downloaden. De schuttingen tussen onze vogelverblijven, alle tuinhekken, de nieuwe schuur die we in 2016 gebouwd hebben a.d.h.v. de bouwtekening van een blokhut met dubbele wand isolatie, dubbele dak isolatie, tuintafel, tuinbank, blomebakken en zo kan ik nog even doorgaan.

Voordat ik ooit 1 bouwtekening in handen had gehad, moest ik er eigenlijk niets van hebben. Ik zou het wel even zonder doen. Totdat ik een bevriende kweker bezicht die weliswaar aan huis wat meer ruimte heeft dan wij, maar die de tuin zo mooi had ingericht dat ik vroeg waar die alles gekocht had. 'Bij de sloop en bij de houthandel' was het antwoord. Waarop ik meteen ervanuit ging dat hij in de bouw werkte of op een andere manier professioneel met knutselen bezig was. Niets bleek echter minder waar toen hij mij vertelde over Freds Bouwtekeningen.

Hij had gewoon voor alles een van de bouwtekeningen gebruikt als basis en daar hier en daar wat eigen creativiteit op los gelaten. Het gevolg was een prachtig resultaat vanuit een professionele basis constructie. Houtverbindingen zijn geen dingen die je als hobby klussen zo even uit je mouw schud. Je moet weten hoe je een bepaalde constructie degelijk en betrouwbaar kunt opzetten. Met Fred's bouwtekeningen is dat perfect geregeld en kun je zelfs als het moet elke mogelijk inspectie laten komen!

 

Voor een paar tientjes schrijf je je in op de website van Fred Schouten, waarna je levenslang alle mogelijke bouwtekeningen tot je beschikking hebt. Echt meer dan de moeite waard, want zou je dit allemaal los moeten aanschaffen dan ben je een vermogen kwijt.

 

Dierenverblijven zijn erg duur. Vooral wanneer je een flinke zomer-voliere bijvoorbeeld in je tuin wilt aanleggen, kan dit je flink wat geld gaan kosten om een bedrijf in te huren die daarin gespecialiseerd is.
Met Fred's Bouwtekeningen los je het zelf op en ben je meestal met een fractie van het bedrag dat je elders kwijt geweest zou zijn helemaal klaar en nog beter ook.

 

Feit is dat bijvoorbeeld blokhutten in de reguliere handel van zo goedkoop mogelijk materiaal worden samengesteld. Dunne balken, dunne fundering, fragile raampjes en formaten die zo klein mogelijk worden gehouden om zoveel mogelijk winst eruit te kunnen halen. Voor minder geld dan wat je kwijt bent voor de goedkoppste blokhut bouw je er zelf een van veel betere kwaliteit.

Dikkere blokhutprofielen isoleren beter, zijn steviger, trekken minder snel of niet krom, terwijl het dunne massaproductie materiaal snel verslijt.

Ben je eenmaal begonnen dan krijg je snel de smaak te pakken, omdat je ziet dat je veel meer zelf kunt dan je had verwacht nu je even de juiste voorbelden dmv bouwtekeningen voor je ziet.


 

Zo maak je snel een plan om je tuin op te knappen met bijvoorbeeld gratis sloophout!

Steigerhouten tuin- of huiskamermeubels zijn zo gemaakt met de bouwtekeningen die je via dit pakket allemaal in huis hebt.

Fred heeft dit allemaal goed op een rijtje gezet en er zelf een aantal video's bij geplaatst, zodat je met ruim 10.000 bouwtekeningen direct aan de slag kunt.

Een tip die zeker de moeite waard is!

KLIK HIER voor de Bouwtekeningen

 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

tammevogels.nl 1984-2020 | Disclaimer | Privacy Policy | Voorwaarden | VLC

 

<