Pyrrhura Perlata Perlata

HOME | RESERVEREN | AANBOD | PYRRHURAS | REACTIES | PRIJZEN

Voor veel vogels is het vaak beter om ten minste per 2 gehouden te worden. Ook per stel blijven onze vogels absoluut tam. Daarom krijgt u altijd korting, wanneer u besluit 2 of meer vogels tegelijk over te nemen...

Bijgewerkt t/m  

 

week 7/8 5 bevruchte eitjes gelegd, waarvan op dit moment nog 2 beschikbaar om te reserveren.

 

 

Meer Weten?
Ontvang direct een persoonlijke mail
met prijzen en alle details over de Perlata.

 

Let Op: Onderstaande foto's zijn meestal van zeer jonge Perlata's. Ze zijn dan heel verschillend van kleur. De ?n is al rood na een week of 8, anderen doen er bijna een jaar over, maar altijd krijgen ze die bekende knalrode buik zodra ze volwassen zijn.

Het komt nog al eens voor dat pas later blijkt dat er meer eitjes zijn gelegd en uitkomen dan eerder zichtbaar was. Gedurende de hele broedperiode laten we al onze vogels namelijk zoveel mogelijk met rust en kijken dus slechts af en toe naar de stand van zaken. Daardoor blijft het aantal beschikbare vogels dan gelijk nadat er een gereserveerd is of komen er meer beschikbaar, terwijl eerder minder beschikbare vogels werden vermeld.

Foto's en video's van gereserveerde vogels vind u in het VIP leden gedeelte, waarvan u automatisch gratis lid bent na reservering.

Welke kooi, hoeveel geluid maken ze, hoe groot wordt een Pyrrhura?
Lees Hier Verder GRATIS waardevolle Tips over Pyrrhura's

 
 
 
Man of Pop, welke bijt minder?
 
We hebben in de afgelopen bijna 20 jaar steeds weer geconstateerd
dat ongeacht soort bij alle kromsnavels het uiteindelijke gedrag dat zij
in een huisdier setting vertonen voor 95% bepaald wordt
door zowel de socialisatie vooraf als de omgang tijdens hun verblijf
bij de mensen die als definitieve verzorgers gelden.

Pyrrhura’s zijn Zuid-Amerikaanse parkieten met bijbehorend temperament.
Temperament is aangeboren en dus onveranderbaar.

Hoe dat temperament zich manifesteert in de relatie tussen mens en dier
wordt dus door zowel de socialisatie als de verdere omgang met de vogel bepaald,
omdat dit aangeleerd gedrag betreft.

Het zijn juist het temperament en de intelligentie van deze soort die ze zo populair maken als huisdier.

Factoren zoals geslacht, ondersoort en uiterlijk zijn qua invloed op meer of minder succesvol houden als huisdier totaal ondergeschikt gebleken aan de factoren socialisatie, training en verdere omgang met het dier.
 
 

PYRRHURA PERLATA DIRECT RESERVEREN

 

 
DIRECT RESERVEREN
 
 
Het kan nadat u op de link klikt een paar seconden duren voordat de pagina geladen is....
 
 
 

De mooiste Pyrrhura:

Onder de kenners is het verreweg de
meest gewilde en mooiste Pyrrhura.

DIRECT RESERVEREN

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Algemene Info Pyrrhura KLIK HIER 
 

Zeer gewild en uiterst zeldzaam, zeker als tamme vogel,

dus: wees er snel bij...

 

 

 

MEER OVER DE ROODBUIKPARKIET

 
Misschien wel de mooiste in Nederland nog verkrijgbare Pyrrhura: de Roodbuikparkiet.

Enkele jaren terug werd deze bekend onder de naam Rhodogaster. Met de recente naamsveranderingen werd het dus de Perlata Perlata.

Lees meer over de Pyrrhura Perlata

Met deze Pyrrhura heeft u echt iets heel bijzonders.
Een zeldzame en uiterst tamme vogel.

De jonge Roodbuiken zijn gevoelig voor stress en dienen met speciale zorg behandeld te worden, wanneer ze als tamme vogel in huis gehouden moeten gaan worden. Het is een zeer moeilijke vogel om op te voeden van heel jongs af aan. Ze zijn veel gevoeliger dan andere Pyrrhuras, wanneer ze baby zijn.

We beginnen heel vroeg hierbij, zodat ze van zeer jongs af aan met zo min mogelijk stress vertrouwd raken met de mensen.

Eenmaal zover dat ze alle kritieke fases goed hebben doorlopen en klaar zijn voor vertrek ( dus geheel zelfstandig, niet meer van bijvoeding afhankelijk) zijn ze ontzettend tam, nieuwsgierig en aanhankelijk. Ze zijn dan ook qua gezondheid net zo sterk als andere Pyrrhuras en uiteraard in top conditie wanneer u hem op haalt.

Qua karakter merk ik soms iets verschil met andere Pyrrhuras, ze lijken wat kalmer en beter geneigd om te luisteren naar training en correctie, maar dat is beslist geen algemeen geldende regel.

De buik is op jonge leeftijd nog niet helemaal zo rood als bij de volwassen exemplaren. Er is altijd wel wat verschil onderling, maar uiteindelijk worden ze allemaal vuurrood. Deze schitterende kleuren maken hem bijzonder gewild.

 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
Waarom een Pyrrhura? Speciale Video Tip Aanrader! 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NU RESERVEREN

 
 
 
 

 
 

Welke Vogel Past Bij Mij?

 
Wilt u echt een zeer uitgebreid advies en alles te weten komen over deze soort en vele andere kromsnavels? Dan is het e-boek 'Kromsnavel Geheimen Onthuld' een echte aanrader. Naast een nauwkeurig aankoop advies vind tu allerlei tips uit de praktijk, zodat u zelf als expert precies weet waar u tijdens de aanschaf op moet letten.

Heeft u al een kromsnavel in huis en bent u op zoek naar de fijne kneepjes van de verzorging van zo'n tamme vogel dan is deze gids zeker een verhelderende ontdekking.

Tijdelijk ontvangt u bij inschrijving een GRATIS DVD met talloze tips en adviezen, rechtstreeks uit de praktijk! Klik hier om naar de inschrijfpagina te gaan.

 
 
 

 REACTIES | FAQS